Ako želite kupitikrilnu foliju u Hrvatskoj, ili Surf foliju, SUP foliju, foliju za vjetar, Kite foliju, Wake foliju ili stand-up veslo na napuhavanje koje isporučujemo! Sroka Watersports isporučuje po cijelom svijetu.

Zbog svojih 6000 km obale i tirkizne vode, Hrvatska je pravi raj na zemlji za ljubitelje vodenih sportova. Mnogobrojne plaže i otoci predstavljaju pravo igralište za vježbanje Wing Foil, Kite Foil, Stand-Up Veslo, SUP Foil, Surf Foil ... Redoviti vjetrovi, s vrlo različitim karakteristikama, ovisno o mjestu, pružit će vam mnoštvo mogućnosti za vaše seanse u vodi. Polazeći iz Splita (Trogirski zaljev), uputite se prema Dalmatinskim otocima i otkrijte čarobne plaže i savršene uvjete. Na otoku Braču,plaža Zlatni Rat jedna je od lijepih europskih plaža. Vjetar Maestrala y puše idealno od svibnja do kolovoza, što će vam omogućiti navigaciju na nebeskom mjestu Hrvatska je i dalje puna veličanstvenih mjesta: Pelješac, Umag … a da ne spominjemo sav prirodni i netaknuti okoliš izvan plaža: šume, arhitektura …

Živiš u Hrvatska i traže a Wing Foil, Surf Foil, SUP Foil, Wind Foil, Kite Foil, Wake Foil Stand-Up Paddle gonflable ? Surađujemo s najboljim međunarodnim prijevoznicima kako bismo osigurali pravovremenu dostavu i osiguravajući da će vaš paket biti prevezen u dobrom stanju. Pričekajte otprilike 5-7 dana da primite narudžbu ako živite u Hrvatskoj.

Neku je opremu teško pronaći ovisno o zemlji u kojoj se nalazite. Činimo sve da naši proizvodi budu dostupni svugdje. Recimo da želite kupiti krilnu foliju u Hrvatskoj. Vaš izbor može biti ograničen, a robne marke dostupne u vašem području možda se neće podudarati s onim što tražite u pogledu kvalitete, cijene ili performansi. S ciljem da vam ponudimo izbor kvalitete po najboljoj cijeni, radimo na dostupnosti našeg asortimana u cijelom svijetu.

Ako u Hrvatskoj želite kupiti Wing Foil, Surf Foil, Kite Foil, Stand-Up Veslo, možete računati na naše međunarodno iskustvo i našu stručnost u svijetu pansionskih sportova koji će vam garantirati najbolju kvalitetu proizvoda. i usluge.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas na contact@srokacompany.com, na raspolaganju su vam savjetnici koji govore francuski i engleski jezik!

Sudjelujte u avanturi #Besroka

“ „Neki žive svoj san, a drugi svoj život, ja sam dio prve skupine“ – Bruno SROKA