Hvis du vil kjøpe en Wing Foil i Norge, eller a Surf Foil, en SUP Foil, en Wind Foil, en Kite Foil, en Wake Foil eller en ståoppblåsbar Paddel vi leverer ! Sroka Watersports leverer over hele verden.

Med rundt 30.000 km fastlandskyst og 100.000 km inkludert øyer, har Norge den nest lengste kysten i verden. Disse enorme vannmassene representerer en ideell lekeplass for vannsport som Stand-Up Paddle eller Folie, med magiske steder som Lofoten-øyene. De relativt hyppige vindene gjennom året tillater også utøvelse av idretter som Wing Foil som ikke krever sterk vind og derfor tillater foliering veldig regelmessig.

Du bor i Norge og leter etter en Wing Foil, en Surf Foil, en SUP Foil, en Wind Foil, en Kite Foil, en Wake Foil eller en ståoppblåsbar paddel  ? Vi samarbeider med de beste internasjonale transportørene for å sikre levering i tide og med forsikring om at pakken din blir transportert i god stand. Gi 5-7 dager på deg å motta bestillingen din hvis du bor i Norge.

Noe utstyr er vanskelig å finne, avhengig av landet du er. Vi gjør vårt ytterste for å gjøre produktene våre tilgjengelige overalt. Si at du vil kjøpe en Wing Folie i Norge. Valget ditt kan være begrenset, og merkene som er tilgjengelige i ditt område stemmer kanskje ikke overens med det du leter etter når det gjelder kvalitet, pris eller ytelse. Det er med tanke på å tilby deg valg av kvalitet til den beste prisen, at vi jobber med tilgjengeligheten til vårt sortiment over hele verden.

Hvis du ønsker å kjøpe en Wing Folie i Norge, en Surf Folie, en Kite Folie, en Stand-Up Paddle, kan du stole på vår internasjonale erfaring og vår ekspertise innen brettsport for å garantere deg den beste kvaliteten. og tjenester.

Ikke nøl med å kontakte oss på contact@srokacompany.com, fransk og engelsktalende rådgivere står til din disposisjon!

Delta i eventyret #Besroka

„Noen lever sin drøm og andre drømmer livet sitt, jeg er en del av den første gruppen“. – Bruno SROKA