Sroka Watersports leverer uanset hvor du er i verden. Hvis du bor i Danmark, og du gerne vil have en Wing Foil, en Surf Foil, en SUP Foil, en Wind Foil, en Kite Foil, en Wake Foil ou en Oppustelig stand-up padle, vi leverer dig til Danmark!

Danmark har mere end 7.300 km kystlinje. Den ekstremt indrykkede kystlinje gør landet til en ideel legeplads til brætsport. Med udsigt over Nordsøen i vest og Østersøen i øst er forholdene, som Danmark tilbyder, meget forskellige. Kitesurfere, windsurfere og wing surfere finder et sted at øve her. Landet er meget blæsende, og på trods af den lave lettelse er sejladsmiljøet godt. Bevis for vindens regelmæssighed: landet producerer næsten halvdelen af ​​sin elektricitet fra vindkraft. Kystlinjerne mod vest og sydvest modtager de stærkeste vinde. De store åbne strande tilbyder pletter, der er tilgængelige for alle niveauer, og nogle områder har meget roligt vand takket være sandtunge, der bremser svulmens indgang.

Det gode omdømme for de danske spots i verden af ​​windsurfing, kitesurfing og surfing er et yderligere bevis på kvaliteten af ​​denne region til boardsports. Det er ikke for ingenting, at den lille landsby Klitmøller i det nordvestlige Danmark kaldes “Cold Hawaii”. Freeride- og bølgeryttere, foilere, surfere og vingesurfere finder et lille stykke paradis her. Nogle mestre har bosat sig i landsbyen for at træne så ofte som muligt og gennem året. En etape af PWA, verdensmesterskabet i windsurfing, afholdes hvert år på stedet. Klitmøller er langt ikke det eneste gode sted i Danmark. I samme region er Agger Tange eller Vorupør mindre kendte steder, da de overskygges af Klitmøllers omdømme, men kan være fremragende i visse retninger. Danmarks stærkt indrykkede kyst muliggør sejlads uanset forhold, vind og bølgeretning. Der er heller ikke mangel på pletter i Københavnsområdet. Der er heller ikke mangel på pletter i Københavnsområdet: Freestyle-fans kan f.eks. Gå til Amager, der har en lavere vandmængde end havpletterne. Længere i centrum ligger Hvide Sande, en af ​​de bedste steder i landet for bølgesegling.

Som du sikkert har forstået, gør vindfrekvensen og de mange pletter Danmark til et fantastisk land for sportsgrene som surffolie, vingefolie, windsurfing eller kitesurfing.

Stand-up-padling overses heller ikke, da der er mange indre søer og majestætiske fjorde at opdage i Danmark. Den oppustelige stand-up padle er den ideelle måde at udforske disse smukke landskaber og se dem fra et nyt perspektiv. Hvis du er mere en byboer, kan du også tage en tur i Københavns farvande!

SROKA Watersports leverer over hele verden.

Du bor i Danmark, og du leder efter en Wing Foil, Surf Foil, SUP Foil, Wind Foil, Kite Foil, Wake Foil eller oppustelig Stand-Up Paddle? Vi arbejder med de bedste transportører for at garantere dig levering inden for den bedst mulige tid og med sikkerhed for, at din pakke vil blive transporteret under gode forhold. Tillad venligst omkring 4-5 dage at modtage din ordre, hvis du bor i Danmark.

Hvis du vil købe en Wing Folie i Danmark, en Surf Folie, en Kite Folie, en Stand-Up Paddle, kan du stole på vores internationale erfaring og ekspertise i verden af ​​boardsports for at garantere dig de bedste kvalitetsprodukter og -tjenester.

Tøv ikke med at kontakte os contact@srokacompany.com at kontakte. Fransk og engelsktalende rådgivere står til din rådighed!

Deltag i eventyret #Besroka

“Nogle mennesker lever deres drømme, og nogle mennesker drømmer deres liv, jeg tilhører den første gruppe”. – Bruno SROKA