Kaufen Sie in den Niederlanden ein Wing Foil, ein Surf Foil, ein SUP Foil, ein Kite Foil, ein Wind Foil oder ein Stand-Up Paddle.
Koop een Wing Foil, Surf Foil, SUP Foil, Kite Foil, Wind Foil of een Stand-Up Paddle in Nederland!

Met 450 km kustlijn en het hele jaar door regelmatige wind is Nederland een ideale plek om boardsporten te beoefenen en vooral windsporten zoals windsurfen, kitesurfen of wing foil. Op sommige plaatsen zijn er meer dan 150 winderige dagen per jaar met een jaarlijks gemiddelde van bijna 30 kmh. Op sommige plaatsen zijn er meer dan 150 winderige dagen per jaar met een jaarlijks gemiddelde van bijna 30 kmh.

Vanwege de Noordzeekust zijn de temperaturen in de winter koud, maar het is mogelijk om het hele jaar door te zeilen als u goed bent uitgerust! Ook beginners zullen hier hun geluk vinden, want deze dijken bieden zeer veilig water. Ideaal voor je eerste vleugelfolie, windfolie of kite foil tack. Je moet er gewoon een beetje voor uitwijken en dit beschutte gebied verlaten om meer woelige wateren te vinden en plezier te hebben in de golven, zoals op de plek van de Brouwersdam, waarschijnlijk een van de beroemdste plekken van het land.

Ook golfliefhebbers komen in Nederland niet te kort! De Westkapelle, bijvoorbeeld, is een beroemde surfspot. U zult kunnen foil surfen of genieten van een goede golfsessie met wing foil, windsurf of kitesurf. IJmuiden met west- tot noordoostenwind of Wijk aan Zee met zuid- tot westenwind zijn ook uitstekende plekken.

Nederland heeft ook veel binnenwateren en meren, zoals de Veluwe, waar u het hele jaar door kunt oefenen in rustigere omstandigheden en een prachtige omgeving. Strand Horst bij Amsterdam biedt evenveel plaatsen om te verkennen. En als wandelen en verkennen meer uw ding is, Nederland is vol kanalen met ongelooflijke landschappen, perfect voor stand-up paddling. Plus…, oefenen op andere meren en op zee is altijd mogelijk als de wind niet op de ontmoetingsplaats staat!

Sroka Watersports levert over de hele wereld.

U woont in Nederland en u bent op zoek naar een Wing Foil, Surf Foil, SUP Foil, Wind Foil, Kite Foil, Wake Foil of opblaasbare Stand-Up Paddle ? Wij werken met de beste internationale vervoerders om u de snelst mogelijke levering te geven en de zekerheid dat uw pakket in goede omstandigheden wordt vervoerd. Als u in Nederland woont, duurt het ongeveer 3 tot 4 dagen om uw bestelling te ontvangen.

Sommige uitrustingen zijn moeilijk te vinden, afhankelijk van het land waar u zich bevindt. Wij doen ons best om onze producten overal verkrijgbaar te maken. Laten we zeggen dat u een vleugelfilm in Nederland wilt kopen. Uw keuze kan beperkt zijn en het is mogelijk dat de in uw regio verkrijgbare merken niet beantwoorden aan wat u zoekt op het gebied van kwaliteit, prijs of prestaties. Met als doel u de keuze te bieden van kwaliteit tegen de beste prijs, werken wij eraan om ons assortiment overal toegankelijk te maken.

Als u een Wing Foil, een Surf Foil, een Kite Foil, een Stand-Up Paddle in Nederland wilt kopen, kunt u vertrouwen op onze internationale ervaring en expertise in de wereld van boardsports om u de beste kwaliteitsproducten en diensten te garanderen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen op contact@srokacompany.com . Franstalige en Engelstalige consulenten staan tot uw beschikking!

Ga mee op avontuur  #Besroka

Sommige mensen leven hun dromen en sommige mensen dromen hun leven, ik behoor tot de eerste groep„. – Bruno SROKA